© IFAW-GRI

kom in actie voor olifanten in nood

kom ook in actie voor olifanten in nood

© IFAW-GRI

Nog steeds worden elk jaar duizenden olifanten gedood voor hun slagtanden. Hierdoor komen populaties wereldwijd onder druk te staan. Als nu niet ingrijpen, kunnen olifanten binnen een generatie verdwenen zijn.

Olifanten hebben een hele belangrijke rol in het behoud van lokale ecosystemen. Met het beschermen van olifanten, worden daardoor ook vele andere plant- en diersoorten beschermd. IFAW is onder andere actief in Afrika om olifanten te beschermen tegen stropers, vangt weesolifanten op en maakt zich ook politiek sterk om wereldwijd de illegale handel in wilde dieren en andere vormen van wildlife crime tegen te gaan

Dit kan niet zonder actieve bijdrage van dierenliefhebbers zoals jij. Steun ons werk om olifanten te beschermen. Doneer nu >>

Kies bedrag

Een maandelijkse gift doet nog meer om dieren te redden en beschermen

 €
Minimum payment €1.00.
 €
Minimum payment €1.00.
Jouw details
factuur adres
Betaling
Wanneer je op Doneer Nu klikt, ga je akkoord met de voorwaarden van deze transactie.
Door te klikken op '', ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van deze transactie.

Betaalmethodes

Jouw vrijgevigheid ondersteunt fris denken en gedurfd handelen voor dieren over de hele wereld. Wij gebruiken jouw donatie waar deze het meest nodig is.

IFAW legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je weten wat IFAW met jouw gegevens doet?

Lees meer in ons privacybeleid. Je kunt ons ook bellen 0800 – 33 44 334 of e-mailen naar info-nl@ifaw.org

Ja, ik geef en steun de dieren >>>
By clicking THIS FIELD NOT USED your credit card will be securely processed.