Geef weesolifanten een toekomst en steun lokale opvangprojecten in Afrika

Geef weesolifanten een toekomst en steun lokale opvangprojecten in Afrika

Een olifantenkalf die zijn of haar moeder verliest krijgt het in de Afrikaanse savanne zwaar te verduren. Met diverse roofdieren op de loer en een gebrek aan eten is het lastig om te overleven. Bovendien worstelt een verweesd olifantenkalf vaak met een psychologisch trauma.

Olifantenpopulaties staan nog steeds onder druk

Om verweesde olifanten een toekomst te bieden vangt IFAW samen met partnerorganisaties de dieren op om hen vervolgens te rehabiliteren met als doel om ze terug te laten te keren naar het wild. Die hulp is hard nodig om deze prachtige diersoort te behouden, want nog steeds neemt dagelijks het aantal olifanten in het wild af. Stropers, aanhoudende droogte en steeds kleinere leefgebieden zorgen ervoor dat lokale populaties onder druk komen te staan.

Help mee om de olifant te beschermen

Door de moedige inzet van rangers, verzorgers maar ook vooral door middel van de steun van mensen zoals jij, kunnen we de trend keren en olifantenpopulaties helpen herstellen.

Dit is het verschil dat jij kunt maken voor deze dieren:
  • €15 kan een door IFAW gesteunde wildlife ranger helpen stropers op te sporen en te stoppen voordat ze het leven kunnen nemen van een andere moederolifant.
  • €30 kan helpen bij het verstrekken van medicijnen en veterinaire zorg aan weesolifanten die bijzonder vatbaar zijn voor ziektes vanwege de stress en het verdriet dat ze ervaren door het verlies van hun moeder.
  • €70 kan helpen bij het leveren van de speciaal gemaakte formule om een verweesd olifantenkalf te voeden. Elke fles is op maat gemaakt met de juiste verhouding aan voedingsstoffen.

    • Jouw steun kan het verschil maken

Kies bedrag
 €
Minimum payment €1.00.
 €
Minimum payment €1.00.
Jouw details
factuuradres
Betaling
Wanneer je op Doneer Nu klikt, ga je akkoord met de voorwaarden van deze transactie.
Door te klikken op '', ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van deze transactie.

Betaalmethodes

Jouw vrijgevigheid ondersteunt fris denken en gedurfd handelen voor dieren over de hele wereld. Wij gebruiken jouw donatie waar deze het meest nodig is.

IFAW legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je weten wat IFAW met jouw gegevens doet?

Lees meer in ons privacybeleid. Je kunt ons ook bellen 0800 – 33 44 334 of e-mailen naar info-nl@ifaw.org

Ja, ik geef en steun de dieren >>>
By clicking THIS FIELD NOT USED your credit card will be securely processed.