Elk probleem heeft een oplossing en elke oplossing heeft steun nodig.Aan de slag dus.

Elk probleem heeft een oplossing en elke oplossing heeft steun nodig.Aan de slag dus.

De problemen waarmee dieren worden geconfronteerd, worden elke dag groter en complexer. Wildlife crime en online dierenhandel zijn aan de orde van de dag. Walvissen en onderwaterdieren worden gehinderd door oceaanlawaai. Meer krachtige stormen bedreigen dieren en hun leefgebieden. Elk jaar worden nog duizenden olifanten gedood voor hun ivoor. Talloze honden en katten hebben geen veterinaire basisbehoeften en onderdak. Wij geloven dat elk dier ertoe doet.

Met jouw bijdrage help je dieren wereldwijd

Door jouw hulp is IFAW ter plaatse in Afrika, Azië en de rest van de wereld om kwetsbare dieren zoals olifanten, koala's en tijgers te beschermen tegen stropers en illegale handel in wilde dieren. We werken ook in oceanen en redden dolfijnen, walvissen, zeehonden en ander zeeleven van verstrikking en andere gevaren van commerciële visserij. Samen redden we dieren en maken we de wereld een betere plek voor ons allemaal.

Kies bedrag

Een maandelijkse gift doet nog meer om dieren te redden en beschermen

 €
Minimum payment €1.00.
 €
Minimum payment €1.00.
Jouw details

We gebruiken je telefoonnummer om je te informeren over ons werk voor dieren en de manier waarop je dit kan steunen.

factuur adres
Betaling
Wanneer je op Doneer Nu klikt, ga je akkoord met de voorwaarden van deze transactie.
Door te klikken op '', ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van deze transactie.

Restitutiebeleid IFAW
Je kunt je maandelijkse donatie op elk gewenst moment wijzigen of annuleren. Eenmalige donaties die per ongeluk zijn gedaan, worden op verzoek binnen 30 dagen terugbetaald. Mocht je vragen of hulp nodig hebben bij het annuleren of laten terugbetalen van je donatie, neem dan contact met ons op via info-nl@ifaw.org of +31 70 33 55 011. Wanneer je doneert met je creditcard, houd er dan rekening mee dat het bedrag direct na de transactie van je bankrekening wordt afgeschreven. Dit geldt zowel voor een maandelijkse donatie als voor een eenmalige donatie.

Betaalmethodes

Jouw vrijgevigheid ondersteunt fris denken en gedurfd handelen voor dieren over de hele wereld. Wij gebruiken jouw donatie waar deze het meest nodig is.

IFAW legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je weten wat IFAW met jouw gegevens doet?

Lees meer in ons privacybeleid. Je kunt ons ook bellen 0800 – 33 44 334 of e-mailen naar info-nl@ifaw.org

Ja, ik geef en steun de dieren >>>
By clicking THIS FIELD NOT USED your credit card will be securely processed.