Honderden bedreigde dolfijnen in Brazilië verkeren in levensgevaar.Steun de reddingsactie>>

Honderden bedreigde dolfijnen in Brazilië verkeren in levensgevaar.Steun de reddingsactie>>

Reddingswerkers bergen een gestorven zoetwaterdolfijn bij het uitgedroogde Lago Tefé (Brazilië)Foto: Bruno Kelly/Reuters

Reddingswerkers bergen een gestorven zoetwaterdolfijn bij het uitgedroogde Lago Tefé (Brazilië)Foto: Bruno Kelly/Reuters

Middenin het Amazoneregenwoud verkeren honderden bedreigde zoetwaterdolfijnen in een noodsituatie. Door extreme droogte is het waterpeil in Lago Téfé gedaald tot een historisch dieptepunt. Al 140 dolfijnen zijn dood aangetroffen en honderden andere zitten gevangen in het ondiepe, oververhitte water.

IFAW is ter plaatse met een team van mariene zoogdierexperts om een reddingsactie op te zetten voor deze dolfijnen. Jouw hulp is hierbij van levensbelang.

Jouw donatie kan direct een verschil maken voor deze ernstig bedreigde dolfijnen. Met jouw donatie kan IFAW middelen aanschaffen voor reddingsacties: van brancards tot satellietlabels, en nog veel meer. Elk bedrag, hoe groot of klein dan ook, kan worden ingezet om deze geweldige dieren en anderen die onze hulp nodig hebben te redden.

De tijd dringt om deze reeds bedreigde soorten te redden. Jouw steun is essentieel voor het voortbestaan van deze buitengewone zoetwaterdolfijnen. Doe vandaag nog een gift om ons toegewijde team te helpen deze dolfijnen te redden en om bij te dragen aan de redding van dieren die wereldwijd onze hulp nodig hebben.

Kies bedrag

Een maandelijkse gift doet nog meer om dieren te redden en beschermen

 €
Minimum payment €1.00.
 €
Minimum payment €1.00.
Jouw details

We gebruiken je telefoonnummer om je te informeren over ons werk voor dieren en de manier waarop je dit kan steunen.

factuur adres
Betaling
Wanneer je op Doneer Nu klikt, ga je akkoord met de voorwaarden van deze transactie.
Door te klikken op '', ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van deze transactie.

Betaalmethodes

Jouw vrijgevigheid ondersteunt fris denken en gedurfd handelen voor dieren over de hele wereld. Wij gebruiken jouw donatie waar deze het meest nodig is.

IFAW legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je weten wat IFAW met jouw gegevens doet?

Lees meer in ons privacybeleid. Je kunt ons ook bellen 0800 – 33 44 334 of e-mailen naar info-nl@ifaw.org

Ja, ik geef en steun de dieren >>>
By clicking THIS FIELD NOT USED your credit card will be securely processed.