help IFAW noodhulp te bieden in Oekraïne en bescherm dieren wereldwijd doneer nu>>

help IFAW noodhulp te bieden in Oekraïne en bescherm dieren wereldwijd doneer nu>>

IFAW zet zich in voor mensen en dieren die getroffen zijn door de crisis in Oekraïne en blijft hulp bieden zo lang als dit nodig is. In de eerste 9 maanden van dit conflict heeft IFAW meer dan 100.000 huisdieren en wilde dieren geholpen, 43 hulpverleners waarvan 7 dierenartsen ingezet, en in totaal meer dan US$1,5 miljoen geïnvesteerd in onze hulpverlening aan Oekraïne, onder andere aan dierenvoer en andere spullen voor dieren. Maar we weten niet wat de komende tijd zal brengen voor de mensen en dieren die onze hulp nodig hebben.

Doe een donatie om onze voortdurende inspanningen in Oekraïne te steunen en onze inspanningen om dieren te helpen waar ze ons ook nodig hebben over de hele wereld. Een maandelijkse donatie is de meest effectieve manier om ons werk te steunen.

06.07 DAM DESTRUCTION UPDATE: IFAW heeft voorraden en apparatuur gekocht die gebruikt worden bij de reddingsacties voor dieren. Dit omvat onder andere dierenartsbenodigdheden, dierenvoeding en meer. Lokale partners van IFAW zijn bezig met het redden van dieren in Mykolaiv, waar mensen massaal vluchten met hun dieren.

 

Kies bedrag

Een maandelijkse gift doet nog meer om dieren te redden en beschermen

 €
Minimum payment €1.00.
 €
Minimum payment €1.00.
Jouw details

We gebruiken je telefoonnummer om je te informeren over ons werk voor dieren en de manier waarop je dit kan steunen.

factuur adres
Betaling
Wanneer je op Doneer Nu klikt, ga je akkoord met de voorwaarden van deze transactie.
Door te klikken op '', ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van deze transactie.

Betaalmethodes

Jouw vrijgevigheid ondersteunt fris denken en gedurfd handelen voor dieren over de hele wereld. Wij gebruiken jouw donatie waar deze het meest nodig is.

IFAW legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je altijd je voorkeuren doorgeven.

Wil je weten wat IFAW met jouw gegevens doet?

Lees meer in ons privacybeleid. Je kunt ons ook bellen 0800 – 33 44 334 of e-mailen naar info-nl@ifaw.org

Ja, ik geef en steun de dieren >>>
By clicking THIS FIELD NOT USED your credit card will be securely processed.